Lionheart Boxing

Lionheart_banner9Lionheart-Boxing

På Lionheart-Boxings hjemmeside har du bl.a. mulighed for selv at være med til at foreslå og skrive en artikel eller nyhed, som så vil blive publiceret på forsiden. Har du nogle billeder fra et stævne, som du har overværet og taget eller et billede du har fået taget med en kendt bokser, så kan du også få dem indsat i vores nye fotoalbum.

Der er kommet et ”talerør” på hjemmesiden. Dvs., at du nu har mulighed for at skrive nogle små replikker, som andre medlemmer så kan vælge at svare på med det samme.

Vi har også fået et nyt debatforum og det minder meget om den du har skrevet i indtil nu. Desværre må vi meddele alle vores medlemmer, at jeres indlæg fra den tidligere debatforum vil gå tabt. Det har ikke været muligt, at overføre hverken medlemmernes eller vores egen indlæg til den nye side. Men du er velkommen til at publicere de indlæg du evt. har skrevet tidligere, hvis du mener der er behov for det. Du kan finde den gamle forum i menuen, som vil være der i nogle uger endnu.

Der skal lige understreges, at hjemmesiden er stadigvæk i gang med at blive udviklet og der vil komme flere funktioner i løbet af de næste par måneder. Derudover må du meget gerne skrive til super admin, hvis du mener der skal ændres noget eller du synes der mangler noget.

Tilbage til – Boksesider